Lac FaysDe vissenHet meerReglementenPlattegrondAccommodatieOmgevingTarieven & beschikbaarheidExtra info

LAC FAYS

Op Lac Fays is ook een bijzonder fraai ingericht, compact en efficient 2 persoons Chalet beschikbaar. Uitermate geschikt voor een karper visser die iets meer comfort op prijs stellen voor bijvoorbeeld een eventueel meekomende partner....en met GRATIS WIFI...

Het Chalet staat direkt aan de waterkant, is geschikt voor 2 vissers, en/of.... 1 visser en 1 niet-visser. Het Chalet heeft ook een nieuwe eigen stek (de chaletstek). Voor huurders van het Chalet is eveneens de op zeer geringe loopafstand gelegen stek 1 beschikbaar...Het niveau van de voorzieningen in het Chalet is zonder meer goed te noemen. Na overleg mogen eventueel erg kleine kinderen (Tot maximaal 2 jaar) mee bij een boeking voor het Chalet.

Het _nieuwe_Chalet_op_Lac_Fays_1.jpg

Het Chalet is voorzien van onder meer: Een 4-pits electrische oven, grote koelkast, roestvrij stalen aanrecht, eetbar met een fraai uitzicht over het meer, eigen toilet en wasgelegenheid. Flatscreen TV met diverse satelietkanalen en een DVD speler. Elektriciteit en stopkontakten voor bijvoorbeeld het opladen van mobiele telefoons of laptop computer. Aan de buitenkant van het Chalet zitten bovendien extra stopkontakten voor het opladen van baitboten. Op de benedenverdieping bevindt zich een groot dubbel sofabed. Om gezondheids en veiligheidsredenen mogen er geen stretchers/bedchairs in het huis worden geplaatst of gebruikt.

Het _nieuwe_Chalet_op_Lac_Fays_2.jpg Het _nieuwe_Chalet_op_Lac_Fays_3.jpg Het _nieuwe_Chalet_op_Lac_Fays_6.jpg

Op de bovenverdieping van het Chalet, die via een enigszins steile trap te bereiken is, bevind zich een ruime 2 persoons slaapkamer met een KING-SIZE 2 persoonsbed en 2 kasten voor uw kleding. Alle ramen zijn bovendien voorzien van kwaliteitshorren zodat u desgewenst met open ramen kunt slapen !

 

Het _nieuwe_Chalet_op_Lac_Fays_4.jpg 

Het chalet is bovendien voorzien van goede brandmelders. Omdat de trap naar boven steil is, is deze slaapgelegenheid minder geschikt voor mensen met een geringe mobiliteit.  Voor het vissen vanuit het Chalet zijn enkele aanvullende regels van kracht. Zie daarvoor de pagina: "regelementen" bij de bestemming Lac fays. Huurders van het Chalet kunnen (in overleg !) gebruik maken van de foodoption/halfpension optie. In het Chalet zelf zijn prima keuken voorzieningen aanwezig.

Huurprijs 2021: 550,- euro per week (exclusief vissen !)

Dit is het fraaie uitzicht op Lac Fays vanuit het mooie Chalet aan de waterkant:

Uitzicht_vanuit_Het_Chalet_op_Lac_Fays_1.jpg Uitzicht_vanuit_Het_Chalet_op_Lac_Fays_2.jpg

Voor de bivvy vissers zijn o.a. de volgende voorzieningen beschikbaar:

lacfays_acco37.jpg lacfays_acco36.jpg

  

Op het terrein van Lac Fays bevinden zich de zonder meer uitstekende faciliteiten voor de karpervisser. Op alle stekken is WIFI beschikbaar (Kosten 10,- Euro per week/per persoon. Er is een clubhuis met een, van alle gemakken voorziene, keuken, een klein intiem restaurant en een gezellige zithoek waar je satelliet TV of DVD's kunt kijken. Het eten in het restaurant van Lac Fays is een absolute aanrader !

LAC_FAYS_MEER_4.jpg

De sanitaire voorzieningen bevinden zich in een apart staand gebouw op 15 meter van het clubhuis.

Als extra service voor de karpervissers is er op Lac Fays een winkeltje waar u kwaliteits- particles, pellets, boillies en andere klein materiaal kunt kopen.

Lac FaysDe vissenHet meerReglementenPlattegrondAccommodatieOmgevingTarievenExtra info