Lac FaysDe vissenHet meerReglementenPlattegrondAccommodatieOmgevingTarieven & beschikbaarheidExtra info

LAC FAYS

REGLEMENTEN LAC FAYS 

Alleen NO-KILLvissen.

Nachtvissen is toegestaan.

Alleen groene of gecamoufleerde Bivvy tenten zijn toegestaan.

Er mag met 3 hengels per karpervisser worden gevist.

Met gevangen karper moet zo visvriendelijk mogelijk worden omgegaan. Op Lac Fays worden landingsmatten door de eigenaar ter beschikking gesteld aan de vissers. Weegzakken moeten groot zijn. Spanwijdte: minimaal 107 cm. Het zakken van vissen is verboden. De gevangen vis in een zo goed mogelijke conditie z.s.m na het vangen terugzetten. Clinic of Carp med. is verplicht. Schijnwerpers of zeer sterke lampen zijn verboden. Radio's mogen geen overlast veroorzaken.

Hengels: Uw hengels mogen nimmer onbewaakt worden achtergelaten.

Lijnen:
Zgn. "shock leaders" en fire-wire lijn zijn verboden. Minimale lijndikte 28/100. Gevlochten lijnen zijn verboden.

Haken:
Benthooks zijn verboden.

Montages:
Er mag uitsluitend met visvriendelijke onderlijnmontages worden gevist. Dus niet met dode of vaste rigs. Alle rigs moeten makkelijk los komen.

Aas:
Pinda's en tijgernoten zijn verboden.
Pellets zijn, met uitzondering van die op Lac Fays worden verkocht, verboden.

Boten:
ALLEEN op afstand bestuurbare baitboten zijn toegestaan. Houdt u wel rekening met uw medevissers.

Aanvullende regels voor wat betreft het vissen vanuit het Chalet:

Het is verplicht om s'nachts, als u in het Chalet slaapt een remote sounderbox te gebruiken. ook tijdens het eten in het Chalet en altijd als u iets verder vanaf het Chalet op stek 1 vist, altijd een remote sounderbox gebruiken !

Mocht u als huurder van het Chalet ook gaan vissen op een andere stek die veel verder van het Chalet ligt als stek 1, is het verplicht om de lijnen binnen te draaien tijdens het eten of slapen. Huurders van het Chalet kunnen geen gebruik maken van halfpension. In het Chalet zijn uitstekende keukenvoorzieningen aanwezig.

Algemene bepalingen

De stekken worden middels loting toegewezen.

Vanaf 12.00 uur bent u welkom op het terrein van Lac fays. Eerder aankomen is niet gewenst. 

Bezoekers van 18 jaar of ouder zijn op Lac Fays welkom.

Op Lac Fays moet uw auto op de centrale parkeerplaats gestald worden. Er zijn transportkarren beschikbaar voor het vervoeren van uw visspullen naar en van uw stek.

Zwemmen is verboden.
Op Lac Fays zijn honden verboden.

Afval dient te worden opgeruimd - ook peuken/filters. Open vuur is verboden rondom het viswater i.v.m. brandgevaar. Het gebruik van camping-gaz is toegestaan. Ook barbecuen is toegestaan.

Het is op Lac Fays  verboden om zelf alcoholische dranken mee te nemen. Op lac fays zijn alcoholische dranken tegen betaling verkrijgbaar. 

Wees zo voorzichtig mogelijk met vuur. Zorg zo goed mogelijk voor de natuur en het milieu. Medevissers en beheerders dienen vriendelijk en met respect te worden bejegend. De beheerder of zijn vertegenwoordiger hebben het recht te controleren of er aan de regels wordt voldaan. Bij wangedrag wordt men zonder pardon van het terrein verwijderd. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

Lac FaysDe vissenHet meerReglementenPlattegrondAccommodatieOmgevingTarievenExtra info