Petit-PretreDe vissenHet meerReglementenPlattegrondAccommodatieOmgevingTarieven & beschikbaarheidExtra info

C:OISTERS LAKE EN CHAPEL LAKE

data/images/Petit-Pretre_meer_1.jpg 
Het ruim 3,5 hectare grote meer (Cloisters Lake) is enkele jaren beschikbaar gesteld voor de karpervisserij. Er is een aardig aantal stekken gemaakt om de hengeldruk niet te groot te laten worden. De stekken zijn uiteraard ruim opgezet om het plaatsen van uw hengelspullen etc. te vergemakkelijken. De dieptes variëren van 0,5 tot ca 2 mtr. Het meer wordt op een natuurlijke wijze gevoed met water uit enkele bronnen en een natuurlijk stroompje. De bodem is over het algemeen redelijk schoon, met een aantal harde platen, en hier en daar een lelieveldje.

Op het domein bevind zich ook het Chapel lake, een rustig gelegen intiem meer, met een oppervlakte van ca. 2 hectare. De dieptes variëren van 0,6 m tot 2 mtr. Het meer wordt o.a. gevoed door een aantal natuurlijke bronnen. De bodem bestaat voornamelijk uit keileemplaten, een aantal geulen en enkele diepere gaten met hier en daar een obstakel. Er komen ook enkele rietkragen, eilandjes en lelieveldjes voor.

GunLake_4.jpg

GunLake_1.jpg GunLake_2.jpg

Er zijn 3 dubbele stekken en 2 enkele stekken rondom het meer gemaakt. Enkele overhangende bomen en eilandjes zijn ongetwijfeld uitdagingen voor de karpervissers.

 

Het intieme meer is prima geschikt voor kleine groepen van 2 a 4 karpervissers die een water voor zichzelf willen hebben, en kans willen maken op een hoge dertiger, hoge veertiger of een vijftig+ ponder....

CLOISTERS_CHAPEL_KARPER_1.png

 

CLOISTERS_CHAPEL_KARPER_7.png

Petit-PretreDe vissenHet meerReglementenPlattegrondAccommodatieOmgevingTarievenExtra info