Windmill-LakesDe vissenHet meerReglementenPlattegrondAccommodatieOmgevingTarieven & beschikbaarheidExtra info

 WINDMILL LAKES

REGLEMENTEN WINDMILL LAKES

Alleen NO-KILL vissen !

Met gevangen karper moet zo visvriendelijk mogelijk worden omgegaan. De gevangen vis in een zo goed mogelijke conditie en z.s.m. na het vangen terugzetten. Zorg ervoor dat uw foto- en videoapparatuur, landingsmatten en weegzak klaar liggen voor gebruik. Landingsmatten etc. worden voor aanvang van uw sessie ter plekke ontsmet.Verwijder vooraf eventuele sieraden en horloges van uw handen om onnodig tijdverlies bij het foto's maken van uw vangsten te voorkomen ! 

Landingsmatten: Moeten groot zijn en van goede kwaliteit en beslist worden gebruikt. Eventueel kan tegen een kleine vergoeding een landingsmat ter plekke worden gehuurd voor de duur van uw sessie. Het zakken van vissen is verboden. Clinic of Carp med. is verplicht. Nachtvissen is toegestaan. Tenten: Alleen groene of gecamoufleerde Bivvy tenten zijn toegestaan.

Weegzakken: Deze moeten groot zijn. Spanwijdte: minimaal 107 cm. Hengels: Er mag met 3 hengels per karpervisser worden gevist. De hengels mogen nimmer onbewaakt worden achtergelaten. Lijnen: Zgn. "shock leaders" zijn niet toegestaan. Minimale lijndikte 28/100. Haken: Benthooks en Long shank haken zijn verboden.

Montages: Er mag uitsluitend met visvriendelijke onderlijnmontages worden gevist. Dus niet met dode of vaste rigs. Geen leadcore. Alle rigs moeten makkelijk los komen.

Aas:
Pinda's zijn verboden. Tijgernoten en particles zijn verboden. Er mag uitsluitend met boillies van topkwaliteit, maar niet met ready mades of shelf life boillies worden gevist karper pellets zijn wel toegestaan.....

Lees hier de toelichting voor wat betreft het vissen met boillies van de eigenaren: 

Some manufacturers are making bait with Powdered Egg, Potassium Sorbate and Acetic & Phosphoric acids rather than using fresh eggs. They do not notify you of this on their packaging so please check how your bait is made as these are banned as well. Your boilies must be manufactured with fresh egg.

 

Boten: Het gebruik maken van op afstand bestuurbare baitboten is in overleg toegestaan. Houdt u svp wel rekening met uw medevissers. Op Windmill Lakes is voor u een roeiboot beschikbaar (tegen een vergoeding van 4 euro per persoon per week). Gebruik van de roeiboot geschied geheel op eigen risiko ! Een zwemvest is verplicht tijdens bootgebruik.

Algemene bepalingen:

Aankomst: Altijd na 14.00 uur s'middags ! !

De stekken: Bij aankomst kunt u een keus maken uit de beschikbare stekken.

Auto's moeten na het laden en lossen worden geparkeerd op de daarvoor beschikbare plek in de omgeving van het water, of op centrale parkeerplaats bij de het woonhuis van de eigenaren. Het rondrijden om de meren met uw auto is verboden.

Zwemmen is verboden. Honden zijn niet toegestaan. Zorg zo goed mogelijk voor de natuur en het milieu. Afval dient te worden opgeruimd - ook peuken/filters. Radio's mogen geen overlast veroorzaken. Het over het water heen schreeuwen is verboden. Wees zo voorzichtig mogelijk met vuur. Open vuur is rondom het viswater verboden. Het gebruik van camping-gaz is toegestaan.

De op Windmill Lakes aanwezige ektriciteit bij het huis van de eigenaren is uitsluitend bedoeld voor het opladen van baitboten en mobiele telefoons, dus niet voor het aansluiten van mobiele koelkasten etc.

Borgsom per verblijf en bij aankomst contant te voldoen: Euro 200,-

De borgsom wordt na inspectie en voor uw vertrek weer contant terugbetaald. 

Op Windmill lakes is bij het huis van de eigenaren een kleine koelkast (freezer) beschikbaar voor het bewaren van uitsluitend een keline hoeveelheid freezerbaits (geen tientallen kilo's).En dus niet voor het bewaren van levensmiddelen.

Excessief alcoholgebruik of ander wangedrag leidt onherroepelijk tot verwijdering van het complex. Beheerders dienen vriendelijk en met respect te worden bejegend. De beheerder of zijn vertegenwoordiger hebben het recht te controleren of er aan de regels wordt voldaan. Het bereiden van eigen warme maaltijden is niet toegestaan...Lees hieronder de toelichting/uitleg betreffende deze regel van de eigenaren:

 

Please note that we don't allow self catering any more as we have had rat and rubbish problems in the past so now all the anglers have to take the food package, which is 140 euros per angler.  

Eigenaren houden bij de bereiding van de warme maaltijden rekening met eventuele voedsel allergieën !

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

Windmill-LakesDe vissenHet meerReglementenPlattegrondAccommodatieOmgevingTarievenExtra info